Baghete Brazare Argint

Comercializam o linie complecta de electrozi din aliaj de argint; acestia nu contin cadmiu. In fabricarea acestora sunt folosite doar metale pure. Baghetele noastre de brazare sunt produse respectand cele mai inalte standarde internationale si europene de calitate. Printre altele, fiecare punct de productie Harris poseda certificatul ISO 9001 ( sistem de management al calitatii )  si ISO 14001 (sistem de management pentru mediu).

Aliajele de brazare sunt strict monitorizate pentru a controla continutul de fosfor, care este in proportie de 10% din compozitia chimica totala a aliajului. Astfel se ofera o variatie de topire de cel mult +/- 6°F (+/-3,3°C). Baghetele de brazare sunt fabricate cu scopul de a satisface complect ceintele impuse de diferitele metale folisite in diverse procese tehnologice. Acestea sunt conforme cu standarde specifice AWS pentru o mare varietate de clase de metal.

Electrozii nostrii nu contin cadmiu astfel incat elimina riscul intoxicarii cu acest element nociv.

Pentru o scurta prezentare a produselor noastre va rugam sa vizualizati urmatoarea prezentare: Tabel de selectie baghete de argint pentru brazare

 
  
 
Safety-Silv® 25

Descriere: Aliaj pentru brazare  de argint pentru uz general.
Un cost redus pentru utilizare generala a electrodului de brazare de argint. Prezinta ductilitate moderata si temperaturi de topire cu putin mai mari decat electrozii din argint cu un procent ridicat de argint si / sau staniu.

Safety-Silv® 30

Descriere: Baghete de argint pentru brazare la temperatura medie.

Un metal de adaos de temperatura medie si flux ce se preteaza la umplerea unor spatii medii/mari.

Safety-Silv® 35

Descriere: Baghete de brazare de argint.

O varianta eficienta pentru inlocuirea electrozilor care contin cadmiu. Electrozii Safety-Silv 35 prezinta rezistenta sporita iar si dimensiuni reduse/subtiri. Temperatura de brazare este doar putin mai ridicata decat electrozii similari de aliaj de argint ce contin cadmiu.

Safety-Silv® 38T

Descriere: Electrozi de staniu-argint pentru brazare

Acest tip de electrod introduce in ecuatie staniul impreuna cu proprietatile lui excelente de topire. Adaugarea unei cantitati mici de staniu confera acestui produs  acelasi randament si eficienta ca si electrozii de concentratie mai ridicata de argint.

Safety-Silv® 40

Descriere: Electrozi pentru brazare de argint

Subtire, topire rapida si usoara, ofera o penetrare buna in spatii stramte, de temperatura medie intr-un mod foarte economic. Produsul prezinta o culoare rgintie spre galben deschis precum arama finisata.

Safety-Silv® 40Ni2

Descriere: Electrozi pentru brazare din argint si nichel

Electrozi din nichel folosit la brazarea otelului inoxidabil, rezistent la coroziune.
Aplicatie standard: carbura de tungsten

Safety-Silv® 40T

Descriere: Electrozi din argint si staniu pentru brazare

Similar cu electrozii Safety-Silv 38T  capabili de a forma lipiri durabile si de a mentine proprietati mecanice ale metalelor brazate.

Safety-Silv® 45

Descriere: Electrozi din argint de brazare pentru uz general

Electrod de brazare din argint excelent pentru uz general. Prezinta o inalta ductibilitate si curgere capilara. Culoarea este argintie sau galben deschisa.

Safety-Silv® 45FC

Descriere: Electrozi din argint cu flux decapant pentru uz general cu.

Excelent pentru uz general, utilizat la lipire tare/brazare. Prezinta o buna ductilitate si un inalt flux capilar.

Safety-Silv® 45T

Descriere: Electrozi pentru brazare din staniu si argint

Se comporta ca un electrod care contine cadmiu de concentratie 45% argint, insa acesta nu contine cadmiu! Temperatura de topire este mai scazuta decat Safety-Silv®45. Calitati excelente de formare a filetului. Produce electrozi de inalta rezistenta, subtiri. FSN Certificat de NSF 51.

Safety-Silv® 50

Descriere: Electrozi pentru brazare din argint de concentratie 50%

Util in lipirea conexiunilor electrice si ca un inlocuitor pentru electrozi de argint de concentratie 50%; nu contine cadmiu. Prezinta un larg interval de topire.

Safety-Silv® 50N

Descriere: Electrozi pentru brazare din argint de concentratie 50%  ce contine nichel

Acest electrod de 50%  argint este un bun inlocuitor pentru nichel de 3%, din aliaj de cadmiu (AWS BAg3). Este deosebit de util in cazul in care trebuie sa fie mentinuta o temperatura scazuta de lipire.
Aplicatie standard: Poate fi utilizat pentru lipire din carbura de tungsten, din otel inoxidabil, cupru, aliaje de nichel, precum si alte oteluri.

Safety-Silv® 56

Descriere: Electrozi pentru brazare de concentratie mare de argint

Continut ridicat de argint; realizeaza brazare de inalta calitate Prezinta o buna ductilitate si un inalt flux capilar.

Aplicatie standard: Potrivit pentru utilizarea in industria alimentara. De culoare  argintie, este excelent pentru aplicatii din otel inoxidabil si argint.

Safety-Silv® 56FC

Descriere: Electrozi cu o concentratie mare a aliajului de argint, cu flux decapant.

Electrozii cu o concentratie mare de argint realizeaza o lipire premium de inalta calitate. Acestia prezinta un flux liber, cu atractie capilara maxima si lipire foarte durabila.
Aplicatie standard: Potriviti pentru utilizarea in industria alimentara; se utilizeaza excelent in aplicatii din otel inoxidabil si argint.


google65ac7646d378a17b