Despre noi

Roambra Company a  fost fondata in 1999 in Timisoara, judetul Timis si este o companie recunoscuta  pentru promptitudinea, competenta si amabilitatea personalului ei.

La inceput, firma noastra a avut ca obiect de activitate proiectarea si executia de retele de gaze industriale. In urma cu 5 ani am inceput sa ne implicam activ si pe piata gazelor medicale prin servicii de proiectare si mai apoi, de executie.In ultimul an am devenit reprezentantul exclusiv in Romania al companiei Klimex Medical Kft. din Ungaria, producator de echipamente si accesorii pentru gaze medicale. Prin aceasta colaborare am reusit sa introducem pe piata romaneasca produse medicale inovatoare, de cea mai inalta calitate, care sunt in deplina conformitate cu standardele CE.

Clientii nostri au avut, in nenumarate randuri, sansa de a se convinge de calitatea produselor noastre. Pentru a face fata  diverselor cerinte ale pietei, personalul  e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Urmarim satisfacerea deplina a clientilor, prin oferirea celor mai bune raporturi calitate/pret pentru gama de produse si servicii prestate. Experienta acumulata de Roambra Company, relatia buna cu companiile colaboratoare si mai ales seriozitatea reflectata fata de clienti ne recomanda ca un partener de incredere al dumneavoastra.
Contactati-ne pentru a obtine mai multe detalii despre gama de produse si servicii pe care vi le putem oferi.

google65ac7646d378a17b