Servicii

Proiectare sisteme de distributie fluide medicale

In domeniul proiectarii si consultantei asupra instalatiilor industriale si medicale compania noastra realizeaza tipuri de servicii precum: proiecte si documentatie aferenta pentru diverse utilaje şi instalaţii tehnologice; proiecte si documentatie aferenta pentru instalatii si retele termoenergetice, hidrotehnice, ventilatii, climatizari, incalziri, instalatii electrice si automatizari; proiecte, avize, consultanta pentru instalatii sub presiune care impun certificare si avizare ISCIR; proiecte si avize pentru instalatii si sisteme de distributie tip GPL; proiecte pentru constructii civile si industriale, extinderi, modificari, modernizari. De-a lungul timpului, firma noastra a acumulat o vasta experienta in domeniul proiectarii retelelor de gaze. Printre clientii nostri se numara spitalul Militar( Craiova), spitalul Victor Babes( Craiova), spitalul Victor Babes(Timisoara), spitalul Louis Turcanu(Timisoara), Obstretica si Ginecologie( Timisoara), spitalul Orasanesc( Targu Carbunesti), DSVSA( Hunedoara), DSVSA (Timisoara), DSVA (Timisoara), Directia Sanatate Publica (Oradea). Alti clienti ai nostri sunt Ford( Craiova), Johnson Control( Jimbolia), Ursus Breweries SA( Timisoara) sau SC Cummings GT Romania SA( Craiova).

Montaj sisteme distributie fluide medicale

Roambra Company este recunoscuta pentru inaltele standarde aplicate in domeniul lucrarilor de montaj, modernizare, intretinere si reparatie a acestor instalatii. Aceste activitati se realizeaza de catre personal cu o inalta calificare profesionala. Executam astfel de lucrari pentru: -montaj conducte de cupru, aluminiu, otel carbon şi otel inox; -instalatii de producere/imbuteliere gaze tehnice (oxigen, azot, argon, dioxid de carbon); -instalatii frigorifice in domeniul alimentar; -efectuare probe incercari de echipamente si instalatii, proiectare pentru constructii civile si industriale; -confectii metalice; -compresoare cu piston şi turbocompresoare pentru aer, oxigen, azot, argon; -tuneluri criogenice; -pompe criogenice; -statii de imbuteliere, stocatoare si transport gaze lichefiate: oxigen, azot, argon, dioxid de carbon; -cisterne pentru transport lichide criogenice; -sisteme instalatii de vaporizare si distributie gaze tehnice; -retele de fluide medicale destinate clinici/spitale/laboratoare (oxigen medicinal, protoxid de azot, aer comprimat); -instalatii de carburant BIO-DIESEL; -instalatii de stocare si distributie gaz petrolifer lichefiat (GPL); -constructii civile si industriale (rezervoare/stocatoare industriale de apa, fundatii, structuri de  beton,conducte de apa-canalizare, conducte de gaze naturale de joasa, medie şi înaltă presiune;

Mentenanta sisteme distributie fluide medicale

Societatea noastra intreprinde lucrari de intretinere si mentenanta la instalatiile sub presiune aflate sub incidenta ISCIRULUI. Printre serviciile oferite de catre SC Roambra Company se afla lucrarile de mentenanta preventiva ale sistemelor conexe precum statii de reducere a presiunii, manometre sau regulatoare. Aceasta implica inspectia vizuala a tuturor sistemelor, detectarea posibilelor neetanseitati la imbinari si racordari, verificarea furtunelor de inalta presiune, a manometrelor de retea, a supapelor de siguranta, a incalzitoarelor de gaz sau a opritoarelor de gaze in cazul fluidelor inflamabile. De asemenea se efectueaza un test functional al panourilor de gaz sub presiune ( statii de reducere a presiunii) si sistemului de alarma / comutare automata al acesteia. In paralel, executam lucrari de mentenanta preventiva asupra stocatoarelor/rezervoarelor de gaz tehnologic. Printre acestea se numara inspectia vizuala a instalatiei, verificarea manometrului de linie, a supapelor de siguranta a stocatorului, robinetilor criogenici. De asemenea regulatorul de resetare si presurizare este supus unui test functional.

google65ac7646d378a17b