Sisteme de alimentare cu fluide medicale

Distributia fluidelor medicale in unitatile spitalicesti

GCE contribuie la realizarea instalatiilor de fluide medicale conform standardului ISO 7396 si a standardelor nationale de instalare, cu produse sigure, prin care protocolul de verificare garanteaza testarea completa a produselor. Gama noastra de produse acopera solutii complete de sisteme de distributie a gazelor pentru Spitale, de la statii de reducere a presiunii, stabilizatori, accesorii, sisteme de alarma, robineti cu bila, robineti de trecere, manometre, pana la conexiuni de iesire, toate in conformitate cu legislatia europeana.

Statiile de reducere a presiunii furnizeaza sursa de gaze medicale din spitale. Functia principala este de reducere a presiunii din buteliile de inalta presiune la nivelul de presiune folosit in reteaua de distributie a gazului din spital. Colectoarele trebuie sa indeplineasca cerintele stricte ale standardelor de instalare medicale si, desigur, de securitate pentru toti pacientii din spital.

Sistemele de inchidere in caz de urgenta sunt furnizate pentru a izola sectiuni ale sistemului de distributie pentru intretinere, reparatii, extinderi viitoare planificate si pentru a facilita testarea periodica.

Prizele de gaz medical asigura conectarea rapida si usoara a echipamentelor de gaz din saloanele de spital la sursa de gaz a spitalului. Tipul prizelor este stabilit de standardele nationale din fiecare tara.

MM40_HP_UNIT_II MC25_gas_manifold MC80_gas_manifold MC150_Stabilizer_I

google65ac7646d378a17b