Sisteme de apelare a cadrelor medicale

Inatand din experienţele anilor trecuţi, am dezvoltat un sistem de apelat asistente nou, care dispune de numeroase funcţii. Procesul a atras după sine şi modificarea aspectului, unităţile au devenit mai ergonomice, fiind mai usor de implementat. Dispunem de două tipuri de sisteme pentru apelat asistente: KLmed-S, cu semnalizare sonoră şi luminoasă, şi tipul KLmed-C care prezintă toate avantajele sistemului KLmed-S iar pe deasupra, oferă posibilitatea interpelării vocale.

Aceste sisteme reduc considerabil efortul personalului medical, in timp ce eficientizează activitatea acestuia. Marele avantaj este ca, o data cu implementarea acestui sistem, personalul de ingrijire nu mai este nevoit să efectueze vizite periodice în saloane pentru a verifica pacienţii.  Prin simpla apzsare a unui buton pacientul înştiinţează personalul medical de aparitia unor probleme. Apelurile se pot face din diferite locatii, cum ar fi bai, saloane, sau chiar de la patul pacientului.

Unitatile de control camera (si, de asemenea, unitatile medicale si lavatorile) sunt conectate la unitatea centrala; fiecare unitate centrala este in masura sa centralizeze pana la 32 de camere (unitati de control camera). Unitatile de control camera sunt capabile sa colecteze toate informatiile provenite din acea camera – apeluri, apeluri de urgenta si/sau stergerea apelurilor – si transmite aceste informatii la unitatea centrala. Fiecare unitate de control camera poate avea un numar nelimitat de puncte conectate la acesta  prin cablurile periferice de apel.

Alimentarea cu energie se face de la o priza de 230V/6A.

Apelurile sunt realizate prin apasarea dispozitivului de apel, tragand butonul de urgenta in toalete, sau – in cazul in care dispozitivele de apelare sunt instalate în camere de spital – prin apasarea butonului de apel de pe dispozitivul asistentei. Lampile de semnalizare, care sunt plasate pe coridoarele deservind camere de spital, ajuta pentru a identifica locatia apelului . Lampile de semnalizare se aprind in acelasi timp cu semnalele luminoase si sonore ale unitatilor centrale. Un apel nu poate fi sters decat la intoarcerea personalui in camera de garda, dupa ce problema semnalata de pacient a fost rezolvata.

KLmed C – sistem ce permite atat apelarea sonora/luminoasa cat si apelarea vocala intre pacient si personalul medical.

                 

KLmed S – Sistem ce permite apelarea sonora/luminoasa intre pacient si personalul medical.

KLmed Wireless system – sistem ce permite atat apelarea sonora/luminoasa cat si apelarea vocala intre pacient si personalul medical.
Sistemul vine echipat cu o antena care se monteaza la mijlocul coridorului de acces, astfel incat sa preia semnalele cu o eficienta maxima. Raza acestei antene este de aproximativ 200 de metrii. Sistemul este alimentat de la baterii reincarcabile care trebuiesc inlocuite la fiecare doua luni.
google65ac7646d378a17b