Inchiriere concentratoare de oxigen

Oxigenul este un element indispensabil vietii. Asimilarea de O2 din aer este scopul fundamental al respiratiei iar prin oxigenul pe care il respiram se asigura arderile celulare din intreg corpul omenesc. Oxiterapia reprezinta tratamentul cu oxigen dedicat persoanelor care sufera de diferite probleme respiratorii. Acest tratament are doua functii: cresterea nivelului de oxigen din sange si asigurarea circularii sangelui in organism, reducand substantial efortul depus de inima. Oxiterapia este folosita in tratarea bolilor precum emizema, pneumonie, insuficiente cariace, tulburari ce creeaza o presiune arteriala pulomonara ridicata, bronhopneumopatia obstructiva cronica sau disturbari in functionarea toracala.

Ingrijirea persoanelor ce sufera de aceste probleme se poate realiza atat in spitale cat si la domiciliile pacientilor prin diverse echipamente dedicate oxiterapiei. La pacientii ce dezvolta aceste boli se poate suplini lipsa de oxigen prin administrarea mecanica a acestuia pe termen lung.

Acest procedeu nu creeaza o dependenta fata de utilizarea oxigenului. Oxigenul astfel administrat compenseaza capacitatea redusa a plamanilor de a proces oxigenul in sange si asigura functionarea intr-un regim normal a celorlalte organe; aceste organe, prin lipsa unui nivel adecvat de oxigen in sange, s-ar suprasolicita, existand posibilitatea sa inceteze sa functioneze corect.

Oxigenoterapia nu este un tratament pentru boala plămânilor, ci un ajutor pentru intreg corpul, asigurand prelungirea vietii.

Persoanele care necesită oxigenoterapie la domiciliu pot opta pentru un concentrator de oxigen. Aceasta este cea mai ieftina, sigura si accesibila sursa de oxigen. Oxigenul este produse in mod continuu, prin simpla conectare a acestui aparat la sursa de curent electric.

Venim in ajutorul persoanelor ce necesita oxigen, oferind spre inchiriere concentratorul de oxigen Nuvo Lite Mark 5. Acesta este echipat toata gama de accesorii necesare: canule nazale, masti de oxigen, sau barbotoare.

Conditii inchiriere concentrator oxigen:

-copie dupa actul de identitate

-garantie. Clientul are posibilitatea de a opta intre doua modalitati de garantie: Prima in bani, in cuantumul sumei de 2000 RON, ce se restituie la incetarea contractului. A doua, prin furnizarea actelor unui girant, ce garanteaza acoperirea oricarui prejudiciu adus SC Roambra Company SRL.

In cazul girantului, este nevoie de urmatoarele documente

-copie dupa actul de identitate

-copie dupa adeverinta de venit

 

 

 

735100000395_NUVO_LITE5_EN_2015.indd Nuvo_lite_oxygen_concentrator_I Nuvo 8 Brochure.ai

 

 

google65ac7646d378a17b