Umidificatoare

Umidificatorul pentru terapia cu oxigen este un dispozitiv care permite o crestere a umiditatii relative in oxigenul furnizat catre pacient; acestui gaz pentru uz medical ii lipseste, in mod normal, un grad suficient de umiditate pentru a fi tolerat fiziologic. Borcanul este facut din policarbonat sau polisulfon, capacul cu adaptorul de intrare este din polipropilena, iar conexiunea de intrare este din polipropilena si alama acoperita.   Lunettes_14175080 MediWet (1)

Alimentare: Doar apa sterila
Dimensiuni: Inaltime 190 × Latime 85 (inclusiv stutul pentru furtun) × ∅6 mm
Greutate: 150 g
Capacitate: 200 ml de apa
Material: Borcan policarbonat (autoclavabil la 121 °C) Borcan polisulfonat (autoclavabil la 134 °C) Capac  si stut de iesire: polipropilena
Piulita intrare: Filetul de alama este injectat in piulita de plastic cu strangere manuala
Difuzor: Polietilena
Furtun: Silicon
Garnitura: Garnitura NBR
Conexiune iesire: Stut conic pentru furtun 6 × 9 mm (lungime recomandata 2 m)
Curatare: Apa, detergent non abraziv. Nu utilizati niciodata solventi.
Dezinfectare: O solutie cu alcool ori alta solutie compatibila cu materialul in conformitate cu specificatiile producatorului de dezinfectant.
Autoclavare: Versiunea din policarbonat  la 121°C, pentru 20 de minute Versiunea din polisulfon la 134°C, pentru 18 minute
Difuzor: Schimbati la fiecare curatare – nu sterilizati!
Intretinere: Verificati ca umidificatorul sa fie intreg si etans inainte de folosire. Se recomanda inlocuirea lunara a garniturilor. Schimbati difuzorul cand microperforarile lui nu mai exista.
Durata de viata: Minim 20 de cicluri de autoclavare, cu conditia ca toate instructiunile referitoare la acest produs sa fi fost respectate.
google65ac7646d378a17b