Monitorizare Presiune

Panou de control retea DN 15, DN 20

Din motive de siguranta un sistem de fluide medicale trebuie sa fie echipat cu robineti de inchidere plasate astfel incat alimentarea cu gaze sa poata fi usor intrerupta. Robinetii sunt montati intr-o cutie. Aceste unitati se amplasează astfel incat oxigenul sa poata fi oprit in cazul unei stari de necesitate sau interventie. Acest lucru inseamna ca unitatile ar trebui amplasate la intrarea in fiecare sectie, unitate de operare, terapie intensiva sau cabinet individual de interventie. Scopul este evitarea afectarii distributiei de oxigen in restul sectiilor atunci cand se intervine doar asupra uneia. Cutia este livrata cu tuburi de conectare; fiecare unitate a fost testata la presiune si importriva scurgerii de gaze. Unitatea este etansa ceea ce previne acumularea de gaz in interiorul peretelui.

Panoul indicator de presiune are aceeasi functie ca si panoul de control retea. In spatele plexiglasului se gasesc cuple rapide si racorduri. Cuplele rapide sunt utilizate pentru a conecta buteliile de rezerva, pentru alimentarea in cazuri de extrema urgenta. Pentru a informa personalul spitalului cu privire la eventuala scaderii nivelului sub presiunea de lucru, unitatea este echipata cu senzori dedicate uneia dintre urmatoarele sisteme de alarma:1)  presostate care se conecteaza la alarma de gaz C44 2) senzori de presiune care se conecteaza la alarma de gaz MC7701 sau 3) senzori de presiune 4-20 mA care se conecteaza direct la sistemul central al spitalului.

Alarma C44 este o alarma cu microprocesor pentru 4 surse de alarma si este conectata la dispozitivul de detectare a nivelului de presiune, cum ar fi presostatul. Alarma C44 este alimentata cu 11,5 VAC. Unitatea este alimentata de transformatorul inclus.

Daca exista o situatie de alarma, semnalul va fi suprimat timp de 15 minute. Daca o alarma a fost eliminata si a aparut una noua, functia MUTE este stearsa iar semnalul revine pana cauza a fost depistata si problema remediata iar butonul MUTE este apasat din nou.

Shut off valve box DN20_with_handle PRESSURE_WATCH_closed_with_handle PRESSURE_MONITOR_DN15

google65ac7646d378a17b