Baterii, filtre si consumabile Inogen One G3

Furnizam o gama completa de accesorii si filtre pentru concentratorul portabil de oxigen Inogen One G3. Toate echipamentele sunt noi, originale, importate direct de la Inogen USA si sosesc impreuna cu certificatele de calitate si conformitate emise de catre acesta.

INOGEN-ONE-G3-COMPLETE-SET-1

 

g3-16-cell-battery

 

 

 

 

 

 

Accesorii Inogen One G3 8/16 cell

BA-300 Baterie simpla 8 celule Inogen One G3 Lithium-Ion, sporeste durata de functionare a concentratorului cu aprox. 4 ore la un nivel de setare al debitului mediu (2). Ideala pentru utilizatorii care duc un stil de viata activ si doresc o autonomie crescuta al concentratorului. 

 

Inogen_One_G3_12V_battery

4-hours-rechargeable-battery-8-cells-for-inogen-one-g3

 

 

 

 

 

BA-316 Baterie dubla 16 celule Inogen One G3 Lithium-Ion, sporeste durata de functionare a concentratorului cu aprox. 8 ore la un nivel de setare al debitului mediu (2). Ideala pentru utilizatorii care duc un stil de viata activ si doresc o autonomie crescuta al concentratorului. 

ba-301_1

 

 

 

 

BA-301 Incarcator Inogen One G3 AC Power Supply

Inogen_One_G3_charger

power-supply-power-cord-for-inogen-one-g3

BA-303 Incarcator extern de baterie Inogen One G3, ideal pentru persoanele care detin o extra baterie si doresc sa o incarce concomitent cu folosirea concentratorului portabil de oxigen Inogen One G3

stand-alone-battery-charger-for-inogen-one-g3

 

 

 

 

 

CA-300 Gentuta de transport Inogen One G3

Inogen_One_G3_bag

 

 

 

 

CA-350 Ghiozdan de transport Inogen One G3, ideal pentru persoanele care duc un stil de viata activ si doresc sa isi reduca efortul depus in timpul transportului concentratorului de oxigen Inogen One G3

Inogen-One-G3-Backpack-450

descărcare

Inogen-Rucksack_Info-Copy

 

 

 

 

 

 

Filtre Inogen

RP-300 Filtre de particule Inogen One G3, 2 unitati per pachet, se inlocuieste anual pentru a asigura o puritate cat mai mare a aerului aspirat inauntrul concentratorului si implicit al oxigenului livrat mai departe utilizatorului. 

particulate-filter-for-high-flow-inogen-one-g3

particulate-filter-for-low-flow-inogen-one-g3 (1)

 

 

 

 

 

 

RP-101 Filtru exterior (in spatele canulei nazale), 10 unitati per pachet, are scopul de a proteja utilizatorul impotriva inhalarii de mici particule din debitul de gaz produs. Trebuie inlocuit in functie de fiecare utilizator al concentratorului Inogen One G3. 

antibacterial-filter-for-inogen-one-g2g3

 

 

 

 

 

RP-320 Coloane de zeolith Inogen One G3, 2 unitati per pachet, se inlocuiesc dupa 18-24 de luni de utilizare (12-18 luni in cazul unui grad de utilizare foarte ridicat al echipamentului). Concentratorul indica necesitatea schmibarii acestor coloane de zeolith prin senzori vizuali si acustici. 

g3-columns

zeolite-filters-for-inogen-one-g3

google65ac7646d378a17b